Viljaanan ohjeesta inspiroituneena leivoin tänään marianne-suklaasta mokkapaloja. Tein ihan hieman muokatulla ohjeella seuraavasti:

3 pientä kanamunaa
3 dl sokeria
1 1/2 dl maitoa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
100 g mariannesuklaata rouhittuna
150 g margariinia

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää maito.
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakojauhe keskenään ja siivilöi ne seokseen.
3. Sekoita sulatettu rasva ja suklaarouhe seokseen.
4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun syvään uunipeltiin

Paista n. 10 min 200-225 asteessa

Kuorrutteeseen:
4 rkl margariinia
n. 2,5 dl tomusokeria ja 1 rkl kaakojauhetta
3 rkl kylmää kahvia
2 tl vaniljasokeria

Sekoita aineet sulatettuun voihin ja levitä seos paistetun pohjan päälle.

Itse koristelin strösselillä ja suklaarouheella, mutta taisin lisätä rouheen hieman liian aikaisin, kun osa pääsi sulamaan. Lopputulos kuitenkin aivan mielettömän herkullinen!

1249236932_img-d41d8cd98f00b204e9800998e