Vuosi on tullut täyteen ja tähän vuoteen on virkkailujen ja blogisurffailun lisäksi mahtunut monta matkaa, uusia ystäviä, ihania kokemuksia, paljon töitä ja paljon rakkautta. Tämä on ensimmäinen blogini, enkä ehkä aloittaessani ajatellut jaksavani näin pitkään monistakin eri syistä. Olen kuitenkin iloinen, että olen jaksanut kirjoittaa päivityksiä, ja saanut samalla valokuvien muodossa muistiin esimerkiksi lahjaksi antamiani liinoja ja tietysti ruokareseptejä. 

Virkkausinto on pysynyt samana kuin mitä se oli aikaisemminkin; ailahtelevana. Kun saan kivan työn alulle, en malta päästää sitä käsistäni ennen kuin se on valmis. Keskeneräisiäkin töitä on kyllä laatikoissa odottamassa uutta inspiraatiota, mutta ei onneksi liikaa. :) Tänään valmistui tämä liina, jonka nimesin värien vuoksi "aurinkoiseksi".

Unelmoin edelleen kutomisen aloittamisesta, mutta jostain syystä en ole saanut siitä otetta. Nämäkin langat odottavat vielä inspiraatiota...

Haluan kiittää kaikkia vierailijoita ja erityisesti kaikkia jotka ovat jaksaneet jättää kommentin! Jokainen blogin pitäjä tietää varmasti kuinka hyvän mielen tuttujen ja tuntemattomien kommenteista saa. :) Lupaan itsekin jatkaa kommentointia vielä aktiivisemmin kuin nyt.

Nyt jatkan flunssan parantelemista ja otan ehkä vielä jonkun liinan tässä työn alle. :)

<3:lla, Dii